Sommarens häftigaste sportläger!

Sportsacademy är ett sportläger för barn som är födda mellan år 2007-2013 (8-14 år).  
Vi genomförde vårt första läger 2017 och har sedan dess aktiverat ca 400 barn under sommarlovet.

Som deltagare väljs en av sporterna som huvudsport och utöver den får deltagaren testa på massa andra idrotter och aktiviteter under veckan. Inga förkunskaper i idrotten du väljer krävs. Sportsacademy vänder sig till alla oberoende på tidigare erfarenhet.
Visionen med Sportsacademy är att barn och ungdomar ska se glädjen i att utöva idrott i grupp tillsammans med andra. Att idrotten blir en vardaglig aktivitet som medför lycka och positiv energi. På Sportsacademy hjälps alla åt, stöttar varandra och visar respekt.
Med engagemang, kunskap och stort hjärta peppar och inspirerar vi barn och unga i Sverige. Vi vill arbeta för att fler barn ska få möjlighet att leva ett mer aktivt och hälsosamt liv. Tillsammans är vi PEP!
Generation Pep är en icke vinstdrivande organisation som arbetar för att sprida kunskap och skapa engagemang kring barn och ungdomars hälsa. Målsättningen är att ena företag, organisationer och människor för att tillsammans underlätta för barn och ungdomar att leva ett hälsosamt liv. Initiativtagare är Kronprinsessparet och bakom initiativet står ledande svenska företag, stiftelser och ideella organisationer.

Alla vi på sportsacademy är superkompisar och tycker att alla barn här rätt till en oförglömlig sommarlovsvecka med skratt, idrott och gemenskap. Barncancerfonden tycker vi gör ett fantastikt jobb och sedan starten så har vi ett fint samarbete tillsammans