Information om Sportsacademy Kungshamn 9-13 augusti 2021


En vecka på Sportscademy är något alldeles speciellt och kommer ge många fina minnen. Vi använder oss av Sotenäs idrottsall samt Kungshamnsvallen. Sporterna att välja mellan är dans, fotboll, parkour och innebandy. Läs mera här om dom olika sporterna.
Tjejer och killar födda mellan 2007-2013 är välkomna. (8-14 år)  Grupperna är mixade tjejer och killar.
Dagläger: Barn mellan 8-14 år. Kl: 9:00-16:00
Du behöver inte vara ansluten till någon förening för att delta på Sportsacademy och du väljer själv vilken sport du vill ha som huvudval under veckan. Träningen är anpassad för att alla ska kunna delta och att göra det utifrån individuella förutsättningar.
Incheckning: Måndag 9 augusti kl 09:00 Sotenäs idrottshall (Idrottsvägen 2).
Avslutning: Fredag 13 augusti kl 14:00 Sotenäs idrottshall (Idrottsvägen 2).
Kost Deltagarna får följande måltider: mellanmål, lunch, mellanmål. Matsedeln betsår av god och näringsrik mat, anpassad för dig som är aktiv hela dagarna. Specialkost kan ordnas vid medicinska eller ideologiska skäl, detta skall anges vid regsitrering av anmälan. Vi är måna om att ge barnen bästa förutsättningar för att behålla en stark och frisk kropp, därför undviker vi socker på lägret.
Maten tillagas varje dag.

Disco: Vad är ett sommarläger utan disco? Discot arrangeras på torsdagen på kvällen. Den kvällen blir lite längre än övriga kvällar och då serveras tacobuffe. 
Avbokningspolicy:
Avbokning görs till: avbokning@sportsacademy.se
Avbokar du din plats innan 20 juli debiteras du en kostnad på 500 kr. Restrerande summa återbetalas.
Avbokar du din plats efter 20 juli debiteras du en kostnad av 1000 kr, (mot uppvisande av läkarintyg). Restrerande summa återbetalas.
Avbryter du din vistelse under sportveckan återbetalas en viss del av den inbetalda avgiften t.o.m. tisdagen under din sportvecka. Gäller endast mot uppvisande av läkarintyg.