Information om Sportsacademy Stockholm 14-18 juni 2021

En vecka på sportscademy är något alldeles speciellt och kommer ge många fina minnen. Vi använder oss av Gångsätra hallen samt närliggande fotbollsplaner. Sporterna att välja mellan är dans, fotboll, handboll, och parkour.
Tjejer och killar födda mellan 2007-2013 är välkomna. (8-14 år)  Grupperna är mixade tjejer och killar.
Dagläger: Barn mellan 8-14 år. Kl: 9:00-16:00
Du behöver inte vara ansluten till någon förening för att delta på sportsacademy och du väljer själv vilken sport du vill ha som huvudområde under veckan. Träningen är anpassad för att alla ska kunna delta och att göra det utifrån individuella förutsättningar.
Incheckning: Måndag 14 juni kl 09:00 Gångsätrahallen
Avslutning: Fredag 18 juni kl 14:00 Gångsätrahallen
Kost
Deltagarna får följande måltider: mellanmål, lunch, mellanmål. Matsedeln betsår av god och näringsrik mat, anpassad för dig som är aktiv hela dagarna. Specialkost kan ordnas vid medicinska eller ideologiska skäl, detta skall anges vid regsitrering av anmälan. Vi är måna om att ge barnen bästa förutsättningar för att behålla en stark och frisk kropp, därför undviker vi socker på lägret.
Maten tillagas varje dag utav ICA Vanadis.
Disco: Vad är ett sommarläger utan disco? Discot arrangeras på torsdagen på kvällen. Den kvällen blir lite längre än övriga kvällar och då serveras givetvis middag till daglägerbarnen.
Avbokningspolicy:
Avbokning görs till: avbokning@sportsacademy.se
Innan 1 maj 2021 kan du avboka din plats utan anledning och få deltagaravgiften tillbaka.

Avbokar du din plats efter 1 maj debiteras du en kostnad på 500 kr. Restrerande summa återbetalas.
Avbokar du din plats efter 25 maj debiteras du en kostnad av 1000 kr, (mot uppvisande av läkarintyg). Restrerande summa återbetalas.
Avbryter du din vistelse under sportveckan återbetalas en viss del av den inbetalda avgiften t.o.m. tisdagen under din sportvecka. Gäller endast mot uppvisande av läkarintyg.